Over ons

Wat u over Kantoor Evrard Vanderhoydonks moet weten.

Kantoor Evrard Vanderhoydonks is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren met 30 jaren ervaring in de financiële wereld. Wij bieden U oplossingen aan op Uw maat, naar Uw behoeften.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie;  de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Wij kunnen daarbij rekenen op tientallen krediet- en verzekeringsmaatschappijen. Wij zoeken voor U naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • onafhankelijk krediet- en verzekeringsmakelaar,
  • meer dan 30 jaar ervaring;
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • we nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.